Aquest grup s'ha creat per poder fer un seguiment de les tasques setmanals i poder publicar tota l'informació referent al programa EOIES (Escola Oficial d'Idiomes Escoles de Secundària)

Setmanalment es penjaran les tasques que s'aniran treballan (USE OF ENGLISH, READING, WRITING, LISTENING and SPEAKING) perquè els alumnes participants al programa vagin fent la tasca i dur control del seu progrès.

Es penjaran també informacions diverses com dades d'exámens, recursos per poder ampliar coneixements, informacións del programa, etc.

Les tasques setmanaals seran obligatòries i s'han de penjar setmanalment. Les solucions es faran visibles una vegada acabat el plaç per fer l'activitat.

Les WRITINGS tenen una doble correcció: primer les corregeix jo i després he d'enviar-les a la vostra tutora assignada de l'EOI de Palma (Na Violeta) que ja anireu coneguent.

Moltes gràcies pel vostre interés i tenim per davant uns mesos de treball constant però no costós. Molt d'ànim perquè tendreu la vostra recompensa al final.

MAR LÓPEZ